Wie zijn wij.....

Wij zijn Wendy en Eric Janssens, geboren en getogen in het Zuid-Hollandse  s´Gravenhage. Vele jaren hebben we verlangd naar het ‘buitenleven’ en in 2019 zijn we dan ook geëmigreerd naar Duitsland. Ons leven als rijschoolhouder en tandartsassistente hebben we definitief achter ons gelaten zonder een seconde spijt. Onze keuze voor Duitsland was een zeer bewuste en dan specifiek in de Hunsrück van Rheinland-Pfalz. Gedurende zo'n 20 jaar hebben we deze regio tijdens onze vakanties verkend en zijn we van deze streek gaan houden!

Ons plan was om naast woonruimte voor onszelf ook een vakantieappartement te realiseren. In 2019 vonden we hét voor ons perfecte plekje, bij het mooie Nationalpark Hunsrück-Hochwald in het plaatsje Wirschweiler.

Gestart werd met de verbouwing van de privé woonlaag. In de loop van 2020 werd het vakantieappartement compleet gerenoveerd  en omgetoverd tot een karaktervol en compleet ingericht vakantieverblijf. Met ons vakantieappartement hebben we ‘n ideale uitvalsbasis gecreëerd voor een heerlijke en ontspannen natuurvakantie in de Hunsrück nabij Moezel en Vulkaaneifel.

We doen ons uiterste best en zelfs meer om het iedere gast naar de zin te maken en een onvergetelijke vakantie te bezorgen in de fantastische omgeving van Wirschweiler. Hopelijk mogen we ook u binnenkort verwelkomen in ons vakantieappartement ‘Achat’.

Vakantieappartement

Achat Duitsland

Hauptstrasse 63  55758 Wirschweiler

RESERVERINGEN EN MEER INFORMATIE

Telefoon:

+31 (0)651733387

+49 (0)1709037719

E-mail: 

achatduitsland@gmail.com

info@achatduitsland.nl