Uw reservering

Uw reservering en Corona

Houd bij uw reservering rekening met de op dat moment geldende Coronaregels. In verband met de vele onzekerheden en actuele ontwikkelingen hanteren we op dit moment géén aanbetaling. Bij annuleringen binnen twee weken vóór datum aankomst, brengen we 80% van de overeengekomen logiesprijs in rekening. Indien u onverhoopt moet annuleren als gevolg van door de overheid bepaalde negatieve reisadviezen hanteren we uiteraard géén annuleringskosten.

Betaling

Betaling geschiedt op de dag van aankomst en contant (pinnen is niet mogelijk) zodat er geen "financiële rompslomp" ontstaat wanneer als gevolg van de Coronamaatregelen een annulering nodig blijkt te zijn.

Reserveringsaanvragen

U kunt telefonisch of per mail een reserveringsaanvraag doen.

Graag onder vermelding van uw naam en telefoonnummer,  datum aankomst en datum vertrek, aantal personen en of u ’n hond wilt meenemen. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met U opnemen om de reservering definitief te bevestigen, uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van het vakantieappartement.

Vervolgens ontvangt u een reserveringsbevestiging en huurovereenkomst per e-mail met het verzoek de overeenkomst ondertekend terug te sturen zodat uw reservering definitief wordt. Vanwege de actuele Coronamaatregelen betaalt u het volledige bedrag op de datum van aankomst en contant.

 

Reserveringen en informatie

Vakantieappartement Achat Duitsland

Hauptstrasse 63 / 55758 Wirschweiler

Telefoon:

+31 (0)651733387 / +49 (0)1709037719

E-mail: 

achatduitsland@gmail.com

info@achatduitsland.nl

Prijzen 

Onze prijzen zijn all-in maar exclusief BTW. Er is echter wel een borg verschuldigd voor het vakantieappartement van €100,00. Deze borg dient u (contant) te voldoen op dag van aankomst. De borg ontvangt u op de dag van vertrek retour wanneer u het appartement weer schadevrij oplevert.

2 nachten            €230,00

3 nachten            €325,00

4 nachten            €420,00

5 nachten            €495,00

6 nachten            €525,00

7 nachten            €555,00

In de agenda van 2022 hieronder ziet u de beschikbare data, de lichtblauw gekleurde gebieden zijn al geboekt.